Skip links

Secure backup

Få lavet backup med en sikker løsning i skyen.

Vi giver virksomheden de bedste muligheder for at få taget backup af lokale data og lagre dem i skyen. Data i virksomhederne vokser eksponentielt, og traditionel backup- og lagrings-software kan ikke følge med. Vores secure backup platform samt de applikationsmoduler der er bygget på den, giver alle virksomheder et kraftfuldt værktøj til at bruge skyen til backup, arkiv og katastrofegendannelse.

Disse førnævnte områder kan kombineres. Vi kan garantere at de lever op til efterspørgsel i terabyte-klassen – uden at gå på kompromis med sikkerhed eller brugervenlighed.

Hvad og hvor ofte

Sammen finder vi ud af hvad der skal tages backup af og hvor ofte. Vi tager gerne backup af data flere gange dagligt blot for at være sikre. Dette foretages uden nogen form for forstyrrelse.

Beskyttelse af bærbare enheder – enhver virksomhedens udfordring

Den mobile arbejdsstyrke samt tendensen til altid at have sine bærbare enheder med sig ligger et enormt pres på virksomhedens IT-sikkerhed, enheds-backup, informationsadgang, samt applikations-håndtering, ja selv netværkssikkerhed. Med alle de mange enheder, der skal beskyttes og administreres, samt et stadigt mere mangfoldigt antal forskellige enheder i virksomheden, er denne udfordring større end nogensinde.

Sikre dine virksomhedsdata dér, hvor de befinder sig

Få ro i sindet ved at vide, at alle dine data er problemfrit sikkerhedskopieret samt muligheden for fjernsletning (remote wipe) og 3-trins kryptering.

Vores backup løsning skaber balance mellem virksomheden og den mobile arbejdsstyrke ved at garantere, at dataene på bærbare computere, tablets og smartphones er beskyttet og administreret.

Ubegrænset backup, forebyggelse af datatab, geotracking, fjernsletning og lynhurtig genopretningsmuligheder er kombineret i et enkelt, samlet kontrol panel for at forenkle administrationen for virksomheden.

Bliv ringet op
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder